Zes cijfers achter de komma

cijfersStadsbelangen wordt verweten dat het met aandacht vragen voor het uitschrijven van boetes bij kleine verkeersovertredingen zeurt over zes cijfers achter de komma. Iedereen mag hierover zijn of haar mening hebben.

Opvallend was dat vandaag in het AD de landelijke politiek aandacht vraagt voor hetzelfde onderwerp. Niet direct boetes uitschrijven voor kleine, onschuldige overtredingen, maar eerst waarschuwen. De PvdA en D66 hebben hierover nu een initiatiefvoorstel gemaakt dat binnenkort aan minister Opstelten zal worden aangeboden. Het leeft dus niet alleen op lokaal niveau, maar zoals nu blijkt ook landelijk. Een prima initiatief. Inmiddels reageerde een lezer op het artikel op onze website. 

Stadsbelangen heeft bij de commissievoorzitter SVR aangeven de burgerbrief over de verkeersomleiding aan het Verlaat te willen agenderen voor de eerstvolgende procedurevergadering in plaats van de brief voor kennisgeving aan te nemen. Bij de behandeling van de programmabegroting zal onze fractie op dit onderwerp terugkomen. 

Of het nu wel of niet om zes cijfers achter de komma gaat, vindt Stadsbelangen niet zo interessant.  Het gaat om de belangen van de inwoners van onze stad. Kleine of grote zaken: Delft kan rekenen op de inzet van Stadsbelangen.

Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.