Notitie Harnaschpolder

harnaschpolderDe fracties van de VVD, de SP en Stadsbelangen Delft hebben op 13 maart 2013 onderstaande notitie verstuurd naar de voorzitter van de commissie SVR met het verzoek deze te agendering voor de commissievergadering SVR.

Na het succesvol verlopen proces en keuze van het stedenbouwkundig schetsontwerp Spoorzone, willen genoemde fracties aandacht vragen voor de gang van zaken rond de Harnaschpolder. Dit project komt moeizaam op gang als gevolg van kredietcrisis en het word tijd om naast alle terechte accenten en aandacht voor de bovengrondse ontwikkeling in het Spoorzonegebied het vizier nog meer te gaan richten op de Harnaschpolder. 

De fracties van de VVD, SP en Stadsbelangen Delft willen graag met zowel de commissie als het college in gesprek om te bezien of eenzelfde traject, met grote betrokkenheid van de raad, andere partijen en het college, zoals nu het geval is geweest bij het schetsontwerp Spoorzone, ingezet zou kunnen worden bij de Harnaschpolder. Een dergelijk traject kan een opmaat betekenen voor een prima invulling van de Harnaschpolder om verdere verliezen te kunnen voorkomen. 

Graag willen wij deze notitie agenderen voor de eerstvolgende procedurevergadering SVR van met het verzoek deze te bespreken de overlegvergadering van april 2013. 

Met vriendelijke groeten,
Lennart Harpe                     VVD
Maurits Bongers                  SP,
Aad Meuleman                    Stadsbelangen Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.