Geheime informatie

geheimenIn de commissie SVR van afgelopen dinsdag heeft wethouder Junius in beslotenheid een mededeling gedaan. De aanwezige commissieleden konden hier kennis van nemen. Als fractievoorzitter kon ik in verband met een ander overleg op hetzelfde tijdstip, deze stond al eerder vast, niet deelnemen aan deze, op het laatste moment ingelaste, besloten vergadering.

Omdat de aanwezige commissieleden de verkregen informatie niet mogen delen met hun fractiegenoten, weet ik dus niet welke mededeling de wethouder heeft gedaan. Overigens geldt dat voor meer raadsleden, die geen deel uitmaken van de commissie SVR.

Vreemd dat een gedeelte van de gemeenteraad beschikt over vertrouwelijke informatie, terwijl de rest van de gemeenteraad hiervan niet op de hoogte is. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat belangrijke informatie niet gedeeld mag worden met de overige raadsleden. Ik zal dit onderwerp ter discussie stellen in het presidium. 

Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.