Persbericht

De leden van de politieke groepering Stadsbelangen Delft hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering op 16 december 2013 Aad Meuleman unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Daarnaast werd de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld. De eerste 11 kandidaten op de kandidatenlijst zijn:

 

1. Aad Meuleman
2. Bram Stoop
3. Bianca van der Werf
4. Werner Bremer
5. Coby de Koning
6. Harry van Adrichem
7. Jurjen Bolsenbroek
8. Wim den Boef
9. Marco Roeloffs
10. Hans van Zuidam
11. Koos den Haan

De samenstelling van de lijst bestaat uit kandidaten die ruimschoots ervaring hebben in de lokale politiek, actief zijn in diverse wijken in onze stad en in verschillende functies bestuurservaring hebben opgedaan. Het verkiezingsprogramma 2014-2018 zal later deze maand op de website van Stadsbelangen Delft www.stadsbelangendelft.nl worden gepubliceerd.

Wim de Koning heeft het bestuur laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuwe raadsperiode. Hierbij heeft Wim aangegeven, dat zijn dagelijkse werkzaamheden veel tijd in beslag nemen en dat het daarnaast na 16 jaar een goed moment is om als raadslid afscheid te nemen, waardoor er tijd vrij komt voor andere bezigheden. De politieke groepering is Wim zeer erkentelijk voor het vele werk dat hij in de afgelopen 16 jaar voor Stadsbelangen Delft heeft gedaan en zijn inzet voor de belangen van onze stad.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd Hans Haakman gekozen als voorzitter van de politieke groepering Stadsbelangen Delft.

Bestuur Stadsbelangen Delft
Willy Wijnmaalen – van Leenen / secretaris

Note redactie : voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met
Aad Meuleman, telefoon 06 22916803

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.