Verlate NL DOET actie

fraAnita van der Drift van Tasttoe is kennelijk de weg kwijt. Zij had ons en andere fracties een bericht gestuurd om as maandag te komen afwassen. Wij en andere fracties hadden daar niet op gereageerd. Daarom is zij van mening namens Tasttoe dat uitvoering geven aan het begrip ‘participatiesamenleving’ weggelegd is voor diverse groepen in de samenleving van Delft met uitzondering van het merendeel van de Delftse politici?

Een bijzonder ongenuanceerde uitspraak van deze dame, die de PR van Tasttoe geen goed doet. Onze fractie kan zich niet herinneren een bericht te hebben ontvangen. Het kan zijn dat wij dat wellicht over het hoofd hebben gezien. Dat rechtvaardigt niet haar mening dat Delftse politici geen boodschap zouden hebben aan de participatiesamenleving. Of is dat alleen van toepassing als deze mevrouw van Tasttoe een berichtje stuurt om af te wassen?

Gelukkig weet onze fractie beter. Onze fractieleden zijn naast het raadswerk actief binnen hun wijk, wordt er vrijwilligerswerk gedaan bij de hospice, mantelzorg en ook als vrijwilliger een bijdrage geleverd aan het verenigingsleven.

Vandaag deed onze fractie mee aan een verlate NL Doet actie bij de speeltuin in de Kaarderstraat. Mevrouw van der Drift kan gerust zijn. De participatiesamenleving bestaat niet alleen uit Tasttoe. Gelukkig maar.

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.