Uw mening: Kerstboom in Delft

boom-3kopieStadsbelangen Delft zal maandelijks via een poll op onze website naar uw mening vragen over verschillende onderwerpen.


De afgelopen maand is er gedoe geweest over al dan niet een Kerstboom op de markt. De gemeente Delft stelde wel een bijdrage ter beschikking, maar dat was niet voldoende om de Kerstboom op de markt te realiseren. Hierdoor ontstond het risico dat in Delft geen Kerstboom geplaatst zou worden. Door medefinanciering van derden is dit uiteindelijk gelukt.

De vraag is of de jaarlijkse realisatie van de Kerstboom op de markt afhankelijk gemaakt moet worden van derden. Of moet de gemeente Delft altijd zorgdragen voor een Kerstboom op de markt. Wij zien benieuwd naar uw mening. De pollperiode eindigt op 20 december 2015.

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.