Delft: Politiek spreekuur!

De fractie Stadsbelangen Delft organiseert samen met de Belangenvereniging Olofsbuurt-Westerkwartier een politiek spreekuur.

Stadsbelangen Delft vindt het belangrijk om contact te onderhouden met onze inwoners. Stadsbelangen Delft nodigt alle Delftse politieke partijen uit om mee te doen aan dit initiatief en hierbij aanwezig te zijn en met inwoners in gesprek te gaan.

U kunt over allerlei onderwerpen vragen stellen. Of het nu gaat over het slechte onderhoud in uw straat, de tarieven van de gemeentelijke belastingen, herinrichting Havenstraat, overlast studenten of Avalex. Alles is bespreekbaar. Het belangrijkste is dat wij op de hoogte zijn van wat er speelt in de wijken en wat hieraan wel of niet kan worden gedaan.

Het politiek spreekuur is op 18 april 2017 van 19.00 tot 20.00 voor de actieve ledenvergadering van de Belangenvereniging in het buurthuis de Wending in de Raamstraat.

Fractie Stadsbelangen Delft
Harry van Adrichem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.