Phoenixgracht Delft ontsiert!

 

De verhalen waren mooi. Delft kreeg weer de oude gracht terug langs de Phoenixstraat. Iedereen enthousiast! En dan ineens verschijnen er ontsierende huisjes als uitgangen van de parkeergarage in de gracht. Het hele effect van de gracht wordt hierdoor ernstig verstoord. Wie dit verzonnen heeft, is onze fractie een raadsel.

Tekeningen die de raad eerder voorgeschoteld kreeg, geven een totaal ander beeld van hoe de gracht eruit zou komen te zien. Onze fractie zal de wethouder hierover bevragen in de commissie RV van 13 december 2017.

Wij willen graag weten hoe de communicatie over deze ‘huisjes’ geweest is naar zowel de bewoners als de raad. Wat de wethouder zelf vindt van de uitstraling van de gracht met deze ontsierende ‘huisjes’ en welke mogelijkheden de wethouder ziet om dit ontluisterend beeld te verbeteren.

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

One comment

  1. P.J. Dessens schreef:

    Welke projectleider heeft dit erdoor kunnen krijgen. Hier moet toch een wethouder voor ter verantwoording kunnen worden geroepen. Kan natuurlijk niet meer veranderd worden. Maak er dan maar Delfts blauwe huisjes van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.