Even voorstellen Martien de Koning

Delft is een prachtige stad waar ik al ruim veertig jaar met plezier woon, momenteel in de mooie Indische Buurt. Ook mijn drie kinderen wonen in Delft. Op de kandidatenlijst van Stadsbelangen Delft sta ik als nummer 6 bij de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. Al geruime tijd volg ik de lokale politiek op de voet en hou me op de hoogte van alles wat er in Delft gebeurt.

De komende 4 jaar wil ik mij als raadslid of niet raadslid/commissielid voor onze stad inzetten. Eerder heb ik twee jaar ervaring opgedaan als commissielid/niet raadslid in de commissie Economie, Financiën en bestuur.

Het gaat beter met Delft maar dit geldt nog niet voor alle Delftenaren. De gemeentelijke woonlasten zijn de hoogste in de wijde omtrek en lastenverlaging moet dan ook prioriteit krijgen. Waar we ook van kunnen profiteren, is als gemeenschapsgelden terugvloeien in onze eigen (Delftse) economie.

Ook moeten we het gevoel krijgen dat we in een veilige en leefbare stad wonen en werken. Snelle verwijdering van rommel in openbare ruimten, spreekuur met wijkagent in het buurthuis en meer 30 km zones zijn hiervoor richtinggevende speerpunten. Bovendien vind ik het belangrijk dat de lokale politiek luistert naar wat de inwoners van Delft te vertellen hebben.

Geef daarom uw stem aan de lokale stadspartij Stadsbelangen Delft, die zich oprecht inzet voor alle Delftenaren. Degene die van plan is om toch op een landelijke partij te stemmen, wil ik vragen om eens goed na te denken of die Haagse invloed niet averechts werkt voor Delft.

Met uw brede steun kan Stadsbelangen Delft meedoen in de nieuwe coalitie en dat is echt ‘Het beste voor Delft!’

Stadsbelangen Delft
Martien de Koning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.