Even voorstellen Werner Bremer

De afgelopen 8 jaar ben ik als lid van onze fractie en als commissielid / niet raadslid actief geweest voor Stadsbelangen Delft in de commissie Ruimte en Verkeer. En ook bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 heb ik mij wederom als kandidaat beschikbaar gesteld. Delft is een fantastische stad van prachtige grachten, van het Delfts blauw, van de Oranjes, van één van de beste universiteiten ter wereld, van mooie initiatieven in de wijken en van actief ondernemerschap.

Maar Delft is ook een stad van uitersten. Aan de ene kant de gelukkigen die in een leuk huis en in een fijne buurt wonen, een leuke baan hebben met een fatsoenlijk salaris. Aan de andere kant een behoorlijke groep mensen, die zich niet veilig voelen in hun eigen straat, waar jongeren zich buitengesloten voelen en vervreemden met alle gevolgen
vandien.

Stadsbelangen Delft heeft altijd oog gehad voor beide groepen en dat is nu precies waarom ik me zo thuis voel bij deze partij. Mijn overtuiging is dan ook dat, met een stevig aandeel in het nieuw te vormen college, Delft voor alle Delftenaren die fantastische stad kan worden. Een stem op 21 maart 2018 op Stadsbelangen Delft is dan ook Het beste voor Delft!

Stadsbelangen Delft
Werner Bremer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.