Jaarlijkse etentje in Horssen

Het jaarlijkse etentje met fractie en bestuur van Stadsbelangen Delft was wederom een fantastische beleving. Voor het derde jaar op rij in het pittoreske Horssen. Hierbij is tevens stilgestaan bij het afscheid van vier fractieleden.

20 Juni jl. was het zover. Fractie en bestuur van Stadsbelangen Delft gingen naar het jaarlijkse etentje in Horssen.

Een ontspannen moment na een jaar hard werken in de Delftse politiek voor de Delftse burger. Hoewel het officieel op de Algemene ledenvergadering zal gebeuren, heeft de fractie informeel afscheid genomen vier fractieleden. Koos den Haan, die ruim 8 jaar fractiesecretaris is geweest; Marco Roeloffs, die de site van Stadsbelangen Delft onder handen had; Werner Bremer die als commissielid het de wethouders moeilijk maakte in de commissie ruimte en verkeer en last but not least nam de fractie afscheid van Aad Meuleman. 20 jaar in de Delftse Politiek. Een man van Delfts formaat. Niet naast de schoenen lopend, maar recht vooruit. Over de Markt, richting Beestenmarkt en eindigend op de Burgemeestersrand.

Afijn nu dus in Horssen waar mooie woorden werden gesproken door ons boegbeeld Aad Meuleman, de huidige fractievoorzitter Bram Stoop en de voorzitter van de politieke groepering Stadsbelangen Delft Hans Haakman.

Na de toespraken, het uitdelen van presentjes om onze waardering kenbaar te maken voor het werk wat de vier kanjers voor Stadsbelangen Delft hebben verzet, schoven we aan het diner. Een, zoals onze gastheer Werner vertelde, een integratie diner samengesteld uit de smaken voorkomend in de Buitenhof. Wat werd er opgediend? Een pinda soepje en wat voor een? Maar wat was nou het Delftse integratie-smaakje hieraan? De soep kwam uit Somalië. Het volgende gerecht waren Koerdische gevulde wraps; een Marokkaanse couscous; een frisse Hollandse salade en een gevuld Turksbrood. Als toetje zou er iets Italiaans komen (nee, geen tiramisu) en een goeie bak koffie met een handgemaakte truffel.

Werner volgend jaar komen we weer!

Stadsbelangen Delft
Coby de Koning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.