Campagnefilm Stadsbelangen Delft

film (640x360)

Met deze campagnefilm geven de kandidaten van Stadsbelangen Delft een duidelijk beeld, waar onze partij onder andere voor staat. Van harte aanbevolen, want Uw boodschap is ons werk!

Zie onderstaand link.

www.youtube.com/watch?v=gfGSsgLiwno

Politieke groepering Stadsbelangen Delft

One comment

  1. neef Olof schreef:

    Ha Tante Hof,

    Wat heb ik genoten van dat promotie filmpje van Stadsbelangen Delft. Ik krijg zin om aan het werk te gaan. Duidelijk ook een boodschap die duidelijk overgebracht wordt. Volgende week kom ik je het filmpje op mijn laptop laten zien. Misschien kan je nog een aantal medebewoners uit het wooncomplex uitnodigen. Maken we er een soort ‘tupperware’-avond van maar dan met film.
    Gisteravond in Top was Aad weer goed op gang. Hij nam het op voor de amateurkunst in al zijn facetten, dus ook voor jouw zangkoor en voor de Taptoe. Veel geld heeft hij niet te verdelen, maar wil wel van de burgers horen waar ze meebezig zijn. Nou tante Hof, tot de volgende week. Neef Olof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.