Uitslag enquête parkeerbeleid

parkeer

De wijk Westerkwartier, Olofsbuurt heeft onlangs een enquête gehouden onder de bewoners over het nieuwe parkeerbeleid. De conclusie is dat de wijk ontevreden is over het nieuwe parkeerbeleid. Men is ontevreden over de verruiming van de bloktijden en de invoering van de digitale bezoekerskaart.

 

Opvallend is dat 7,5% van de respondenten aangeeft te overwegen de auto weg te doen als de gemeente meer greenwheelsplaatsen beschikbaar maakt. 6% indien de gemeente meer fietstrommels plaatst en 13% overweegt een elektrische auto aan te schaffen als de gemeente meer oplaadpunten realiseert.

 

Stadsbelangen Delft vindt dat de verantwoordelijke wethouder in gesprek moet gaan met de belangenvereniging naar aanleiding van deze enquête. Wij zullen de uitslag van deze enquête betrekken bij volgende discussies over het parkeerbeleid.

 

Stadsbelangen Delft

Aad Meuleman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.