Onduidelijke informatie betaald parkeren Oostblok Delft

fotoDat goede en ook duidelijke communicatie lastig is over waar je wel of niet betaald moet parkeren, blijkt wel weer bij het Oostblok.

Als je vanaf de staal het Oostblok oprijdt, staat aan het begin van de straat nergens aangegeven, dat betaald parkeren van toepassing is. Zie ook de foto. Als je het Oostblok in rijdt, zie je direct aan de linker kant een parkeerruimte. Mensen rijden er dus in en slaan dan ook direct linksaf.

Resultaat bekeuringen. Bewoners waarschuwen vaak mensen, die het niet weten en hebben deze kwestie onder onze aandacht gebracht. Er staat ruim 100 meter verderop wel een parkeerautomaat, maar deze informatie staat niet aan het begin van de straat aangegeven.

Men komt daar ook niet voorbij, omdat je direct aan het begin van de straat het parkeerterreintje oprijdt. Er blijkt hoog aan een lantaarnpaal, waarschijnlijk in Madurodam laten maken, wel een klein bordje opgehangen te zijn, maar daar let niemand op.

Wij zullen in de rondvraag bij de commissie RV de wethouder vragen de informatievoorziening over het betaald parkeren op die plek te verbeteren.

Fractie Stadsbelangen Delft
Bram Stoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.