Rommelhoek wordt opgeknapt!

Stadsbelangen Delft kreeg een aantal maanden geleden klachten over de ergernis van het hoekje Nassaulaan Amalia van Solmslaan, naast het gezondheidscentrum.

Eerder had Stadsbelangen Delft al een klacht ingediend over een houten kar die al meer dan 1 jaar tegen het gezondheidscentrum geparkeerd stond. Deze is toen verwijderd.

Het hoekje Amalia van Solmslaan Nassaulaan zorgt al langere tijd voor ergernis bij bewoners en ondernemers. Ook deze keer trokken de bewoners bij Stadsbelangen Delft aan de bel en we zijn ermee aan de slag gegaan. Je kunt er dan voor kiezen om met veel bombarie een actie te ontketenen met een mooie foto erbij. Om vervolgens te roepen hoe goed je dan wel niet bezig bent, maar ook dit keer hebben we hier niet voor gekozen.

Een simpele klacht via de website van de gemeente Delft bracht het één en ander in gang. De gemeente is gaan kijken, er werden foto’s gemaakt en men heeft gekeken wat er mogelijk is. De conclusie is dat het hele gebiedje opgepimpt gaat worden. De plakzuil, die de grootste ergernis was, wordt verplaatst. Ook is er contact geweest over de elektriciteitskasten die onder de grond kunnen, zo geeft men aan. Ook gaat er iets met de bestrating gebeuren. Kortom we gaan het allemaal meemaken.

Stadsbelangen Delft is verheugd dat het pleintje naast het gezondheidscentrum dan eindelijk toch een mooi stukje Nassaulaan gaat worden. Men gaat maart 2017 al starten met het opknappen. Er worden ook vrijwilligers bij betrokken wat het nog leuker maakt.

Onze complimenten voor de mensen, organisaties, en vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken en uit gaan voeren. Stadsbelangen Delft is blij dat we hier een rol in hebben gehad door dit probleem aan te kaarten bij de gemeente Delft. Het zou ook vreemd zijn als je dat als stadspartij niet doet.

Stadsbelangen Delft
Bram Stoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.