Opkomen voor onze Delftse inwoners

Vorige week vrijdag werd onze fractie door een inwoner benaderd die woont bij het bouwterrein van Marlot. De projectontwikkelaar Heembouw was voornemens om afgelopen dinsdag diverse bouwketen twee hoog te plaatsen achter de tuinen van de bewoners. De bewoner kwam er gelukkig nog tijdig, maar wel bij toeval, achter. Zie ook onderstaande link.
https://www.stadsbelangendelft.nl/?p=8246#more-8246

In eerste instantie was Heembouw niet bereid te luisteren naar de argumenten van de betreffende bewoner. Onze fractie heeft toen contact opgenomen met wethouder Förster, die direct vrijdagavond reageerde op onze vraag. Afgelopen maandag heeft Heembouw contact opgenomen met de betreffende bewoner en is ook bij deze bewoner langs gegaan. Dit gesprek heeft geleid tot een oplossing waar zowel Heembouw als de bewoner zich in kunnen vinden.

De bouwketen worden nu niet bovenop elkaar maar zijn nu naast elkaar geplaatst, zodat het zicht vanuit de tuinen niet wordt belemmerd. Een mooie oplossing, maar overleg vooraf tussen Heembouw en bewoners had irritatie kunnen voorkomen. Tijdige communicatie vooraf blijft toch de sleutel. In ieder geval een compliment voor wethouder Förster dat hij deze terechte vraag van de bewoner, in samenwerking met Heembouw, snel heeft weten op te lossen. Zo kan het dus ook!

Het is logisch dat wij als Delftse lokale partij opkomen voor de belangen van onze inwoners. Dat blijven wij ook in de toekomst doen!

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.