Bram Stoop lijsttrekker Stadsbelangen Delft

PERSBERICHT

Delft, 13 september 2017
Op 13 september 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering van Stadsbelangen Delft Bram Stoop gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in maart 2018 worden gehouden.

De huidige fractievoorzitter, Aad Meuleman, had al in een eerder stadium het bestuur, de fractie en de leden laten weten na 20 jaar raadswerk zich niet meer beschikbaar te stellen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Zowel het bestuur als de leden zien in Bram Stoop de juiste man om als lijsttrekker Stadsbelangen Delft te vertegenwoordigen bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Hij heeft veel ervaring als raadslid en is actief in de lokale politiek, is zeer betrokken bij het wijk- en jeugdwerk en heeft al vele jaren succesvolle projecten in het jeugdwerk gerealiseerd. Bovendien is Bram Stoop als bekende Delftenaar een echte volksvertegenwoordiger, die zich midden in de samenleving laat zien.

Het verkiezingsprogramma en de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 worden eind november 2017 door de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.

Bestuur Politieke Groepering Stadsbelangen Delft
Hans Haakman (voorzitter)

Note: voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met
Hans Haakman, tel.: 06 53770928

One comment

  1. Fred Kloezeman schreef:

    Zeer goede keus, Bram heeft ambitie, stelt doelen heeft geen sterallures, zeer goede zet van de partij ! Succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.