Bram Stoop bij ouderendebat

Op woensdag 28 februari jl. werd het Ouderendebat gevoerd in het ‘huis van de stad’, georganiseerd door de Ouderenbonden. Overigens liet één van de aanwezigen weten dat het woord ‘ouderen’ vervangen zou moeten worden door het woord ‘senioren’. Stadsbelangen Delft was erbij en onze lijsttrekker Bram Stoop nam deel aan het debat.

Met name ook voor ouderen/senioren heeft Stadsbelangen Delft een aantal standpunten:
Stadsbelangen Delft wil dat in het nieuwe college het ouderenbeleid een exclusief onderdeel wordt van een wethoudersportefeuille. Realisatie 55+centrum in elke wijk en zorgen voor betaalbare doorstroming voor woningen van ouderen.

Kijk voor het gehele verkiezingsprogramma:
https://www.stadsbelangendelft.nl/?page_id=1918

Het beste voor Delft!, lijst 9.

Stadsbelangen Delft
Marcel Koelewijn (nr. 5)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.